Violențe într-o intersecție din Galați

Scene incredibile într-o intersecţie din Galaţi. Un pasager a coborât de pe locul din dreapta al mașinii conduse de o șoferiță și a sărit la bătaie la un alt șofer.

Conflictul a izbucnit din cauză că șoferița, începătoare, nu s-a grăbit la semafor, iar asta i-ar fi enervat la culme pe ceilalți șoferi care au început să claxoneze.

Potrivit martorilor, cel mai vehement ar fi fost un șofer care a claxonat insistent. Pasagerul din mașina condusă de tânăra șoferiță a ieșit nervos din mașină și s-a dus ca din pușcă spre autoturismul condus de șoferul care a fost deranjat de manevrele prea lente ale șoferiței. Acesta din urmă și-a dat seama că bărbatul este mult prea furios, așa că a blocat portierele. După ce a bruscat mașina, individul nervos a reușit să deschidă ușa de la șofer și chiar i-a trântit-o acestuia peste picioare.

După ce și-a vărsat nervii, individul a urcat în mașina condusă de șoferiță. Un echipaj de Poliție tocmai trecea prin zonă și a întors imediat după mașina condusă de tânără. Se pare că femeia a rămas fără permis pentru că nu a oprit la semnalele oamenilor legii.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.