Damian Drăghici & Brothers, concert la TNB

0

Trupa Damian Drăghici & Brothers concertează luni, de la ora 20,00, la Teatrul Național București, informează un comunicat transmis Agerpres.

Alături de Damian Drăghici, pe scena Naționalului bucureștean, vor urca și invitații speciali Feli, Florin Chilian, Sore și surpriza serii — Nelu Vlad (Azur).

Spectatorii vor avea ocazia să asculte live cele mai cunoscute piese ale trupei, de la înființare și până la cel mai recent album, „Gypsy Rock”. Din setup-ul concertului nu vor lipsi hit-uri precum „Trandafire”, „Domnișoară, Domnișoară (În stație la Lizeanu)”, „Se mărită Mona mea”, „Cenușăreaso” sau „Saraiman”.

„Damian & Brothers a fost și este proiectul meu de suflet, întoarcerea mea la rădăcini! Veniturile realizate din acest concert vor fi donate, ca de fiecare dată, proiectului caritabil ‘Din suflet pentru suflete’, desfășurat de Fundația Bright Light în fiecare an”, a declarat liderul trupei, Damian Drăghici, citat în comunicat.

Biletele, cu prețuri cuprinse între 90 și 190 de lei, sunt disponibile în rețeaua Eventim. Accesul în sală va fi permis începând cu ora 19,00.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.