Budescu, băgat în ședință de Becali

FCSB a ajuns la trei înfrângeri consecutive fără gol marcat, iar Gigi Becali spune că îi va băga personal în şedinţă pe câţiva dintre jucătorii antrenaţi de Nicolae Dică.

Constantin Budescu, Junior Morais şi Dragoş Nedelcu sunt cei trei jucători luaţi în vizor de Gigi Becali. „Trebuie să strâng rândurile. Nu e foarte gravă situaţia, dar e puţin gravă. Îi cert în familie.

Prima dată o să vorbesc cu Budescu. Pentru că el a greşit în meciul de ieri. S-a distrat tot meciul. Cea mai mare problemă la ora asta e Budescu. El se crede magnific. Îmi place fotbalul spectaculos, dar nu poţi să joci doar din devieri. O să-l întreb pe Budescu care au fost experimentele. Că experimentul a fost să fie el odihnit. Am facut experiment cu Plzen, dar la meciul ăsta ce experiment? Îmi spui: „Bă, uite, azi am chef să câştig meciul”, şi te bag. Sau îmi spui că nu ai chef şi stai pe bancă.

Pe urmă o sa continui cu Junior Morais. O să-l întreb: „Bă, tu mai vrei să joci fotbal? Mai ai nevoie de bani sau ai uitat fotbalul?”. Dupa aia o să vorbesc şi cu Nedelcu. Îi place între fundaşii centrali că acolo nu pierde mingea”, a declarat Gigi Becali, conform sport.ro.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.