Dică, avertizat de Ilie Dumitrescu

0

Ilie Dumitrescu, fost antrenor al Stelei în 2010, îl avertizează pe actualul tehnician al roş-albaştrilor, Nicolae Dică, în privinţa lui Gigi Becali, pe care îl consideră imprevizibil, în ciuda faptului că patronul a declarat că nu va mai dezvălui echipa de start înaintea meciurilor.

„Dică a stat aici lângă mine. Analizam meciurile Stelei, coleg cu mine aici. Ce comportament avea Gigi Becali când era el în studio? Același comportament. El a știut foarte bine în ce parteneriat intră când s-a dus la Steaua.

E un om care nu poate fi controlat, indiferent de relația pe care o are: prietenie foarte bună cu Pițurcă, relație senzațională cu Hagi”, a declarat Ilie Dumitrescu.

Totodată, fostul internaţional a dezvăluit condiţiile în care a acceptat s-o antreneze pe Steaua în 2010. „Eu m-am dus fără niciun ban. ”Băi Gigi, nu vreau nimic, nu vreau niciun ban de la tine. Vreau să respecți puțin relația asta dintre noi doi”. Nu a contat gestul acela. Este imprevizibil. Cine poate să îi pună o condiție?”, a mai spus Ilie Dumitrescu. El a stat pe banca Stelei doar cinci etape, având un bilanţ de două victorii, două egaluri și o înfrângere.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.