Grigore Leșe, concert impresionant la Alba Iulia

0

Artisul Grigore Leșe, care a susținut miercuri în Sala Unirii din Alba Iulia un concert cu prilejul lansării numărului inaugural al revistei „Matricea Românească”, a afirmat că este impresionant să cânți într-un monument simbol pentru istoria României.

„Este impresionant pentru mine să cânt în Sala Unirii, unde s-a semnat Actul Unirii”, a declarat Grigore Leșe. El a menționat că a mai avut posibilitatea o dată să aibă un spectacol în Sala Unirii, alături de actorul Victor Rebengiuc.

Leșe a subliniat că a concertat marți seara, de Ziua Bucovinei, la Suceava, și a acceptat să vină, în pofida drumului lung și a oboselii acumulate, și la Alba Iulia, pentru a spune „o poveste” cântată, inclusiv la fluier, în Sala Unirii.

Miercuri, Sala Unirii a găzduit lansarea numărului inaugural al revistei „Matricea Românească”, eveniment organizat de Muzeul Național al Unirii Alba Iulia. Revista este editată de Asociația Culturală „Matricea Românească”, un proiect al Asociației „Bulboacă și Asociații”. În toamna anului trecut, a fost lansată platforma culturală online matricea.ro.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.