Dacia Duster, laudată de presa franceză

0

Noua Dacia Duster, prezentata in toamna la Salonul Auto de la Frankfurt, a fost testata de una dintre cele mai importante publicatii din Franta.

Jurnalistii de la Le Figaro au participat la un test cu noua Dacia Duster, iar prima lor concluzie o aflam inca din titlul articolului: „Dacia Duster, o achizitie inteligenta”.

Sursa citata aminteste ca un studiu realizat de Dacia a aratat ca 64% dintre clientii brandului sunt interesati in primul rand de pret, motiv pentru care Duster a mers pe aceeasi linie obisnuita a constructorului de la Mioveni.

„A doua generatie a Dacia Duster este cu 200 de euro mai scumpa, dar, in acelasi timp, pretul este mai scazut cu aproximativ 5.000 de euro fata de cel al rivalelor”, observa cei de la Le Figaro.

O alta concluzie a publicatiei franceze este ca Duster a facut un salt in bine si in ceea ce priveste aspectul.

„Duster nu mai pare un Sandero musculos. Chiar daca Duster este gandit pentru a fi o masina de buget, asta nu i-a impiedicat pe designeri sa raspunda criticilor pe care prima generatie le-a avut”, au comentat cei de la Le Figaro.

Dupa ce au trecut la volan, jurnalistii francezi au sesizat inca o schimbare in bine a Daciei Duster.

„Un alt progres este cel al ergonomiei pozitiei la volan, de care beneficiem datorita unui volan nou si a scaunelor ajustabile. Scaunele din fata au fost complet schimbate”, a mai scris ziarul francez.

In plus, cei de la Le Figaro au mai observat ca Dacia Duster este mai silentioasa si mai confortabila.

„Acest SUV low cost, in noua formula, isi onoreaza toate promisiunile. Pe langa calitatile recunoscute ale primei generatii, avem un interior mai confortabil. Problema este lipsa unor motoare pe benzina mai eficiente. Totusi, noul Duster este o afacere grozava”, a conchis publicatia franceza.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.