Maria Grapini îl pune la punct pe Cristian Preda!

3

“Josnic gest, domnule Cristian Preda, să-ți ponegrești țara, cu două zile înainte de ziua ei! La mulți ani și dumneavoastră…“, a reactionat din Malta, europarlamentarul PPU-sl, Maria Grapini.

Europarlamentarul Cristian Preda a bifat, miercuri seară, în plenul Parlamentului European, un nou episod nefericit pentru România, solicitând activarea articolului 7 al Tratatului UE și-anume suspendarea dreptului de vot al reprezentanţilor Guvernului român în Consiliu, din cauza ”crizei grave a statului de drept”.

Aflată în Malta, într-o misiune importantă a comisiilor LIBE și PANA, umanista Maria Grapini a transmis o declarație tranșantă.

“Înainte de a ajunge aici, în PE am sărbătorit, în avans, 1 decembrie, într-o atmosferă extraordinară, îmbrăcați în costume populare, cu muzică tradițională și mâncare românească, cu hore de bucurie și mândrie! Nouă, europarlamentarilor români, ni s-au alăturat numeroși colegi străini, surprinși în cel mai frumos mod, entuziaști, dornici să ne fie alături, la sărbătoarea națională! Domnul Preda ce făcea, în timpul ăsta? Sfida România, îi jignea, din nou, pe români! Josnic gest, domnule Cristian Preda, să-ți ponegrești țara, cu două zile înainte de ziua ei! La mulți ani și dumneavoastră… Să fie bine înțeles: dreptul de vot al reprezentanţilor Guvernului român în Consiliu nu poate fi suspendat, România este o țară în care se respectă Constituția și prevederile tratatului european! Este stupid, penibil, dar și un gest de înaltă trădare să ceri, cu două zile înainte de Ziua Națională suspendarea drepturilor țării tale, doar pentru ca nu îți plac guvernanții! Comisia Europeană s-a pronunțat în raportul MCV, foarte clar: Parlamentul trebuie să continue să dezbată și să adopte legile justitiei, ținând cont de propunerile ministrului  Justitiei și ale Comisiei de la Veneția!”, a declarat europarlamentarul PPU-sl, Maria Grapini.

 

Citește și
3 Comentarii
  1. ovidiu rembrandt spune

    foarte bine spus felicitari doamna

  2. Oprica Mariana spune

    Bravo d.na Grădini ! Încă i.ati vorbit f frumos… deh…Dvs sunteți întîi de toate , o doamnă. Dar unui trădător de neam și țară , ar trebui sa fie debarcat din funcția pe care o are în PE ….daca nu reprezintă țara , compatrioții , atunci ptr ce este platit? Sa ne denigreze? Rușine de preda….cu litere mici….

  3. Radu Traian spune

    FELICITARI DOAMNA EUROPARLAMENTAR MARIA GRAPINI, PENTRU TOT CE FACETI PENTRU ROMANIA ! VA MULTUMIM !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.