Ivan vorbește de „peremizarea PSD”

PSD începe să semene din ce în ce mai mult cu Partidul România Mare, a declarat, luni, la RFI eurodeputatul Cătălin Ivan, afiliat grupului socialist din Parlamentul European. El deplânge mesajele radicale transmise de formaţiunea aflată la putere, care vrea să organizeze inclusiv un miting la Craiova pe 9 decembrie, împotriva „statului paralel”.

Cătălin Ivan crede că mitingul PSD nu era necesar: ”Craiova este oraşul unde a fost primar Olguţa Vasilescu, este organizaţia Dolj care a trecut prin foarte multe probleme, mulţi lideri importanţi ai organizaţiei fiind daţi deoparte, scoşi în afara partidului, după modelul lui Liviu Dragnea, astfel încât Manda şi cu Olguţa Vasilescu să aibă linişte totală şi să controleze autoritar tot ce se întâmplă. Eu cred că pot să facă acest miting. Întrebarea este pentru ce, care este scopul mitingului? (…). Care este mesajul unui partid aflat la guvernare, un partid care are un program de guvernare investit cu încredere de foarte mulţi români în 2016 şi care ar trebui teoretic să guverneze, nu să facă mitinguri”, a spus Ivan, citat de News.ro.

 „Oameni serioşi, la locul lor, care au construit acest partid, care sunt de 10-15-20 de ani în Partidul Social Democrat privesc cu tristeţe peremizarea partidului. Aceste mesaje radicale gen Tricolorul… parcă am fi conduşi de Vadim Tudor, Dumnezeu să-l ierte! Nu mai recunoaşte nimeni direcţia în care merge partidul, mesajele partidului”, afirmă deputatul european.

Secretarul general adjunct al PSD Codrin Ştefănescu a declarat duminică seară, după o întâlnire a liderilor partidului cu preşedinţi de filiale, că PSD va organiza un miting împotriva statului paralel. El a precizat că luni va avea loc o discuţie şi cu ceilalţi lideri de filiale şi se va decide când va avea loc manifestaţia, care se va desfăşura simultan în Bucureşti şi în alte oraşe ale ţării.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.