Sport — 06 decembrie 2017
Alibec, absent de la partida cu Lugano

Nicolae Dică a declarat că Denis Alibec nu este apt pentru meciul FCSB – LUGANO, ultimul din grupele Europa League. FCSB LUGANO se joacă, joi, 22:05.

Nicolae Dică a mai spus că din 23 de jucători din lot, cinci nu pot fi folosiţi.

“Nu pot face prea multe schimbări. Din cei 23 de jucători pe care îi avem pe listă, cinci nu-i putem folosi. Patru sunt accidentaţi, iar Budescu e suspendat. Vor fi toţi jucătorii disponibili pe foaie. Alibec după meciul cu Juventus are o problemă le genunchi. A făcut un RMN şi nu poate fi apt pentru acest joc. Nu ştim dacă ne putem baza pe el nici la celelalte meciuri din 2017. Depinde şi de el cât de mult îşi doreşte să joace şi cât de repede se va reface”, a declarat Nicolae Dică.

După cinci meciuri disputate în grupa G a Ligii Europa, FCSB este pe primul loc, fiind deja calificată în 16-imile competiţiei.

Bogdan Planic, Romario Benzar, Filipe Teixeira şi  Denis Alibec sunt accidentaţi, iar Constantin Budescu este suspendat.

Meciul dintre FCSB şi Lugano se va disputa joi, de la ora 22:05, pe Arena Naţională, în ultima etapă a Grupei G a Ligii Europa.

Related Articles

Share

About Author

(0) Readers Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *