Detalii șocante despre polițistul rănit la Rădăuți

Share:

Liderul sindicatului Poliţiştilor din România „Diamantul”, filiala Suceava, Bogdan Bănică, susţine că poliţistul rănit în timpul percheziţiilor de la Rădăuţi a fost chemat la serviciu din timpul său liber pentru a participa la acţiune şi că este unul din cei mai buni luptători din cadrul poliţiei sucevene.

„Din datele pe care le deţin, acesta a fost chemat la serviciu din timpul liber pentru a participa la această percheziţie, atâta timp cât poliţiştii din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale nu beneficiază de sporul de 40 la sută pentru permanenţa de la domiciliu. Este unul dintre cei mai buni luptători, fiind propus pentru a i se acorda salariu de excelenţă”, a scris pe Facebook Bogdan Bănică, liderul sindicatului Poliţiştilor din România Diamantul, filiala Suceava.

El mai spune că poliţistul rănit în timpul misiunii de la Rădăuţi era membru al sindicatului Diamantul şi că toţi colegii se roagă pentru sănătatea acestuia.

„Ne rugăm pentru tine, Ciprian, şi ştiu că vei lupta aşa cum ai făcut-o mereu, acum însă vei duce cea mai importantă luptă, pentru propria-ţi viaţă. Fii puternic, camarade, o să reuşeşti, sunt convins!”, mai scrie liderul sindical Bogdan Bănică pe pagina de socializare.

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Suceva au desfăşurat, marţi dimineaţă, o acţiune pentru destructurarea unei grupări infracţionale, fiind efectuate opt percheziţii domiciliare.

La una dintre locuinţele percheziţionate, în Rădăuţi, una dintre persoanele vizate a atacat şi rănit, cu o sabie, unul dintre angajaţii Serviciului pentru acţiuni Speciale Suceava, rănindu-l foarte grav la cap şi braţ.

Poliţistul a fost operat la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi, dar starea lui se menţine critică, leziunile suferite la cap fiind foarte grave, potrivit medicilor.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.