Kuzneţova o atacă dur pe Bouchard

0

Svetlana Kuzneţova, fostă câştigătoarea a US Open şi finalistă la Roland Garros, în prezent pe locul 12 în lume, spune despre Eugenie Bouchard că este jucătoarea cea mai supraevaluată de media.

Svetlana Kuzneţova a făcut această afirmaţie într-un interviu acordat pentru publicaţia rusă Sport Express. „Bouchard este o fată grozavă, dar sunt multe jucătoare de tenis excelente. Ea a avut doar un sezon bun, dar este percepută ca o jucătoare de Top 10 graţie atenţiei exagerate de care se bucură din partea mass-media”, a spus Kuzneţova. Eugenie Bouchard s-a aflat pe locul 4 în lume în 2014, dar în prezent se află dincolo de Top 80.

Întrebată ce ar schimba la tenisul actual, Svetlana Kuzneţova a spus că dacă ar fi după ea ar elimina regula celor cinci seturi din turneele de Grand Slam, la meciurile băieţilor. „N-am văzut niciodată un meci de cinci seturi de la prima până la ultima minge”, a recunoscut nerăbdătoarea rusoaică. De asemenea, ea a mai spus că şi-ar dori ca sezonul de tenis să fie scurtat. „Jucăm din ianuarie până în noiembrie, iar din decembrie pregătim sezonul următor. Am doar două săptămâni de vacanță. Aşa am trăit în ultimii 17 ani”, a mai spus Kuzneţova.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.