Sanatate — 07 decembrie 2017
Dental One și 30 jurnaliști readuc zâmbetul copiilor

Astăzi, 7 decembrie, a avut loc o întâlnire informală între jurnaliști/bloggeri și oficialii clinicii de stomatologie Dental One, la care reprezentanții mass media au contribuit cu daruri pentru micuți, primind în schimb un voucher valoric pentru tratament stomatologic.

Cunoscută și sub numele Casa de Copii din Domnești – inițiativa soților Liviu și Mihaela GuiasFundația Casa Lidia este pe lista partenerilor Dental One de câțiva ani, cei 3 fondatori ai clinicii fiind profund impresionați de pasiunea și activitățile Fundației.

Reprezentanții mass-media au îmbrățișat invitația Dental One de a contribui cu daruri pentru cei mici, astfel că azi au venit la întâlnire cu multe cadouri, depășind așteptările organizatorului. Surpriza muzicală a întâlnirii a fost reprezentată de Jezebel, o cântăreață cu talent nativ și o poveste fascinantă – la 40 ani a renunţat la la postul de director de bancă şi s-a apucat de cântat prin localurile din Bucureşti, jucând și în piese de teatru. În atmosfera de Crăciun cu care echipa Dental One a întâmpinat invitații, Jezebel a cântat atât colinde, cât și arii de operă și sansonete.

Până pe 20 decembrie 2017, toți cei care doresc să aducă un zâmbet pe fața copiilor de la Domnești (cu vârsta cuprinsă între 3 și 18 ani) pot aduce la sediul clinicii stomatologice alimente, jucării, hăinuțe, cărți primind în schimb un voucher de tratament.

Dental One este un centru de stomatologie înființat în 2013, oferind servicii complete de stomatologie modernă prin tehnici inovatoare și minim invazive: prevenție dentară, estetică dentară, ortodonție, endodonție, chirurgie orală și maxilo-facială, parodontologie, radiologie.

Related Articles

Share

About Author

(0) Readers Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *