Begu a jucat volei cu „tigroaicele” de la CSM București!

Voleibalistele de la CSM București, Ioana Baciu și Suzana Cebic, au făcut un schimb de experiență inedit cu Irina Begu, colega lor de la clubul din capitală.  

„Tigroaicele” întâlnesc marți (ora 17.30, Sala Rapid), în cupele europene, una dintre forțele mondiale, Uralochka Ekaterinburg, câștigătoare de opt ori a Ligii Campionilor.

Pe ultima sută de metri a pregătirilor, jucătoarele antrenate de Ferhat Akbaș au profitat de puținul lor timp liber pentru a se relaxa la tenis.  Ioana Baciu și Suzana Cebic au avut o parteneră pe măsură: Irina Begu, ocupanta locului 43 în ierarhia WTA. Cele trei s-au amuzat copios la ”antrenament”, dar au depus și efort, pentru a dovedi că sunt sportive complete și se descurcă în orice situație.

Serva, atuul comun al sportivelor CSM București

Begu le-a explicat voleibalistelor ”abc-ul” din tenis, iar ”tigroaicele” i-au arătat, la rândul lor, principalele mișcări din sportul pe care îl practică. Concluzia schimbului de experiență a fost trasă chiar de Irina: ”Tenisul și voleiul sunt cumva similare. La serviciu ai aproape aceeași poziție și în tenis, și în volei! Îmi place voleiul, m-am uitat de mică la acest sport. Am multe de învățat, cred că aș putea, la un moment dat, să servesc peste fileu, dar trebuie să lucrez pentru asta!” – Irina Begu, jucătoare CSM București.

Voleibalistele de la CSM București, echipa care a cucerit în primăvara anului trecut Challenge Cup, au mărturisit că i-ar face oricând loc Irinei în echipa lor: ”Irina poate veni să joace la noi, la cum am văzut că servește”, a lăudat-o Suzana Cebic.

Nu doar Begu a primit laude pentru modul în care a manevrat mingea de volei. Ioana Baciu a fost și ea pricepută la tenis și a mărturisit, glumind, că s-ar putea reprofila; ”După meciul cu Uralochka mă apuc de tenis. M-am descurcat foarte bine, sunt chiar mândră de mine” – Ioana Baciu, voleibalistă CSM București.

Fetele s-au simțit atât de bine, încât au promis că vor repeta experiența. „Mă bucur că le-am cunoscut, a fost o plăcere și sper să mai am ocazia să joc cu ele”, a mărturisit Irina Begu.

S-au pus în vânzare biletele la meci

Partida din 16-imile CEV Cup dintre CSM București și Uralochka-NTMK Ekaterinburg se va disputa în 2 manșe (12 decembrie, ora 17.30, Sala Rapid) și 9-11 ianuarie returul în Rusia. De 8 ori câștigătoare și de 6 ori finaliste ale Ligii Campionilor, adversarele „tigroaicelor” se află pe locul secund în clasamentul all-time al competiției după Dinamo Moscova (11 titluri și 5 finale). Biletele pentru meciul anului în voleiul românesc costă 15 lei și se pot achiziționa din rețeaua Eventim.

(http://www.eventim.ro/ro/bilete/csm-bucuresti-si-uralochka-ekaterinburg-sala-sporturilor-giulesti-rapid-479940/event.html?ca=12). Ele se pot procura și în ziua meciului, de la Sala Polivalentă Rapid.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.