CFR Cluj se detașează în Liga I

0

Ardelenii au învins-o pe ACS Poli Timişoara şi au răzbunat eşecul suferit în meciul tur.

CFR Cluj s-a impus cu greu pe propriul teren în fața lui ACS Poli Timișoara, scor 1-0, după un meci în care portarul bănățenilor Cătălin Straton a făcut minuni între buturi, dar nu și-a putut ajuta echipa să plece cu măcar un punct.

Djokovic a avut două ocazii uriaşe, dar Straton a intervenit de fiecare dată perfect. Portarul echipei viola nu a mai avut ce face la lovitura de cap a brazilianului Vincius, din prelungirile primei reprize. Dan Petrescu a trăit la intensitate maximă fiecare ocazie a jucătorilor săi – s-a aşezat în genunchi după o fază în care Omrani nu a ajuns la minge.

Mult mai calm a fost Ionuţ Popa. Nu s-a putut bucura şi de un gol al lui Poli, care a pierdut cu 0-1. CFR a rămas fără înfrângere pe teren propriu. Mai are de disputat în 2017 doar meciul cu CS U Craiova, in deplasare.

CFR Cluj a egalat astăzi cel mai bun parcurs din istoria clubului în primele 21 de etape. Astfel, în ediția 2007/2008, ardelenii au avut 49 de puncte. La final au câștigat primul dintre cele 3 titiluri.

Totodată, CFR a devenit echipa calificată cel mai rapid în play-off: 2015/16: Astra, et a 22-a (12 decembrie 2016); 2016/17: Viitorul, et a 22-a (4 februarie 2017).

clasament liga 1

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.