Olăroiu, un nou contract fabulos

Cosmin Olăroiu e foarte aproape să îşi găsească echipă, după despărţirea de Shabab Al Ahli Dubai. Românul este aşteptat să semneze luni cu Al-Ahli (Arabia Saudită). 4,5 milioane de euro/an va fi salariul lui Oli la Al-Ahli, potrivit presei arabe.

Cota fostului tehnician al FCSB în zona Golfului e una excelentă, dovadă interesul enorm manifestat după ce a rămas fără echipă. În cele din urmă, viitorul său pare legat de al Al-Ahli Saudi, formaţie care e pe punctul de a-l demite pe Rebrov.

„Este de aşteptat ca în următoarele două zile Cosmin Olăroiu să fie anunţat oficial la Al Ahli. Atât fanii, cât şi conducerea îşi doresc un antrenor care să salveze sezonul, iar românul pare cel mai potrivit. Cel mai probabil, despărţirea de Serhiy Rebrov se va produce duminică”, notează alhadathonline.org.

Al-Ahli este pe locul secund în campionat, însă distanţa faţă de Al Hilal poate deveni extem de mare. Aceasta din urmă are două puncte avans şi două meciuri restante. În ultimele patru meciuri, Al Ahli a învins o singură dată, lucru care i-a nemulţumit teribil pe şeici.

Al-Ahli a fost campioană în trei rânduri în Arabia Saudită: 1977–78, 1983–84, 2015–16.

Imediat cum au aflat că este liber de contract, șeicii de la Al Ahli Jeddah, grupare din Arabia Saudită, l-au contactat pe român, dar acesta a declinat oferta, din motive financiare.

Potrivit jurnaliștilor de la arriyadiah.com, Olăroiu a solicitat un salariu anual de 4,5 milioane de euro, moment în care șeicii au stopat discuțiile. În plus, acceași sursă susține faptul că fostul antrenor al Stelei a solicitat și o sumă de bani în cazul în care va fi demis și nu-și va putea duce contractul la bun sfârșit. Al-Ahli pare a fi de acord cu condiţiile puse de Oli, având o forţă financiară superioară.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.