Brânză câştigă Grand Prix-ul de la Doha

0

Sportiva Ana Maria Brânză, care a câştigat duminică Grand Prix-ul de spadă feminin de la Doha, a declarat, pentru frscrima.ro, că aceasta este una dintre competiţiile sale preferate şi se bucură de rezultatul reuşit.

„După ce ieri (n.r. – sâmbătă) am avut o zi extrem de urâtă în calificări, toată munca din ultimele luni s-a răzbunat astăzi. M-am simţit foarte bine în cantonamentul de la Craiova şi mă gândeam că acesta este un semn bun pentru competiţie, dar ziua de ieri parcă îmi lăsase câteva semne de întrebare. Astăzi, deşi am făcut destule greşeli, m-am concentrat pentru fiecare tuşă în parte. Au fost asalturi grele, cu trăgătoare experimentate şi împotriva cărora nu aveam chiar un palmares pozitiv. Dar ambiţia şi dorinţa de a fi din nou pe podium au fost de partea mea. Doha este una dintre competiţiile mele favorite şi mă bucur nespus de mult că aici am reuşit primul rezultat al sezonului. Iar punctele acumulate sper să mă ducă cât mai aproape de primele 16 poziţii în clasament. Le mulţumesc şi românilor prezenţi în sală pentru susţinere!”, a spus sportiva.

Sportiva pregătită de Dan Podeanu şi George Epurescu a avut următorul parcurs la Doha: tabloul de 64 – 12-7 cu Beate Christmann (Germania); tabloul de 32 – 15-7 cu Tatiana Gudkova (Rusia); tabloul de 16 – 15-7 cu Rossella Fiamingo (Italia); tabloul de 8 – 13-10 cu Tatyana Andryushina (Rusia); semifinale – 15-9 cu Hou Guangjuan (China); finala – 10-6 cu Mara Navarria (Italia).
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.