Politic — 11 decembrie 2017
Cioloș, atac la guvernarea PSD-ALDE

Dacian Cioloș a afirmat, duminică, într-o conferință de presă alături de PNL, USR şi organizaţiile civice care organizează proteste în Piaţa Victoriei, că actuala coaliție de guvernare nu are legitimitatea să distrugă justiția și credibilitatea României în exterior.

„Nu cred că această coaliție de la putere a fost votată și are legitimitatea ca să distrugă justiția, ca să distrugă credibilitatea României în exterior (…) Cum să ai bunăstare într-un stat corupt?”, a declarat Dacian Cioloș, președintele Platformei România 100, într-o conferință de presă comună cu președintele PNL, Ludovic Orban, al USR, Dan Barna, şi lideri ai organizaţiilor civice care organizează proteste în Piaţa Victoriei.

La rândul său, liderul PNL, Ludovic Orban, a cerut oamenilor să iasă în stradă și să protesteze pașnic, pentru a arăta actualei puteri că trebuie să țină cont de ”ceea ce vrea majoritatea zdrobitoare din societate”.

Related Articles

Share

About Author

(1) Reader Comment

  1. De ce nu are legimitate? Legile democratiei spun ca daca ai fost votat de majoritatea cetatenilor, ai legimitate.
    Va jucati cu vorbele, dar romanii sunt mai destepti decat voi. Voi sunteti doar niste sluji ptr stapani care nu au legatura cu Romania si democratia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *