Dinamo nu-l demite pe Eliodor Voica

0

Clubul Dinamo București a infirmat luni, prin intermediul unui comunicat de presă, zvonurile privind demisia sau demiterea antrenorului echipei masculine de handbal, Eliodor Voica.

”În urma informațiilor apărute în mass-media, cu privire la schimbările efectuate la nivelul conducerii tehnice a echipei masculine de handbal, Clubul Sportiv Dinamo face următoarele precizări: Domnul Eliodor Voica, antrenor principal al echipei masculine de handbal Dinamo, nu a fost demis și nici nu și-a înaintat demisia. CS Dinamo a scos la concurs pe data de 28 noiembrie a.c., conform legii, funcția de șef Secție Jocuri Sportive. Îndeplinind condițiile legale de participare, domnul Eliodor Voica s-a înscris la acest concurs, care se va desfășura pe data de 20 decembrie 2017. În vederea pregătirii examenului sus-menționat, domnul Eliodor Voica a solicitat efectuarea a două săptămâni din concediul de odihnă corespunzător anului 2017, începând cu data de 11 decembrie 2017”, precizează sursa citată.

Drept urmare, menționează comunicatul semnat de președintele clubului, Liliana Neagu Gafencu, în perioada următoare echipa va fi coordonată de antrenorii Sebastian Bota și Florin Vasiliu, care vor asigura continuitatea la nivelul conducerii tehnice.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.