Protest (mut) în fața sediului PSD Sibiu

Protestul mut din faţa sediului PSD din Sibiu durează de aproape 48 de ore, fiind autorizat. Protestatarii au instituit ”o zonă liberă de corupţie” şi cer tuturor să li se alăture şi să creeze astfel de zone şi în alte oraşe din ţară.

Protestul mut din faţa sediului PSD Sibiu durrează de aproape 48 de ore, iar la ora 12.00 va avea loc un nou flashmob.

”Vom sărbători printr-un nou flashmob în Zona liberă de corupţie Sibiu. Hai şi tu! Începem la 12 fix. Doar împreună suntem puternici! Coregrafia rămâne aceeaşi ca şi ieri”, anunţă organizatorii pe pagina de Facebook ”Vă vedem din Sibiu”.

Organizatorii au transmis că protestul a fost autorizat, iar autorităţile le-au cerut să delimiteze clar zona în care are loc manifestarea.

”Avem o zonă delimitată, o zonă liberă de corupţie. Vă invităm să realizaţi şi în alte oraşe din ţară astfel de zone libere de corupţie”, au mai transmis oorganizatorii.

Potrivit acestora, de 48 de ore de când a fost demarat protestul – cel mai lung de până acum organizat în municipiul Sibiu – reprezentanţii PSD Sibiu nu au comunicat deloc cu ei.

Încă de luni de la prânz, se desfăşoară în faţa sediului organizaţiei judeţene a PSD SIbiu un protest mut faţă de modificarea legilor justiţiei.

Participanţii au mesaje antiguvernamentale, pancarte cu textul ”Toţi pentru justiţie”, dar şi bannere pe care scrie ”Vă vedem”.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.