Criminala de la metrou, singură în celulă

0

Magdalena Şerban, femeia care a omorât o tânără împingând-o în faţa metroului, a stârnit revolta femeilor aflate în arestul Capitalei. 

Magdalena Şerban, femeia acuzată că a omorât o tânără de 25 de ani împingând-o pe sinele metroului în staţia Dristor 1, a ajuns în Arestul Capitalei, după ce pe numele ei a fost emis mandat de arestare pentru 30 de zile. Iniţial, Magdalena Şerban a fost băgat în celulă cu alte femei, dar acestea au protestat faţă de prezenţa acesteia, iar conducerea arestului a trebuit să ia măsuri. Magdalena Şerban a fost mutată singură într-o altă celulă, informează România TV.

O tânără a fost omorâtă la metrou, la stația Dristor, marți seara de către o femeie, Magdalena Șerban, din Craiova. Agresoarea încercase același lucru cu câteva ore mai devreme, la o altă stație, Costin Georgian.

Au apărut primele imagini din momentul în care tânăra de 25 de ani este împinsă pe șine de către femeia de 36 de ani, care a creat panică în București în cursul serii de marți. Imaginile au un puternic impact emoțional.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.