Fata ucisă la metrou, înmormântată în rochie de mireasă

Este jale mare în Ostroveni, în judeţul Dolj, în satul natal al Alinei Ciucu, tânăra ucisă cu sânge rece la metrou. Fata de 25 ani a fost aşteptată de zeci de oameni. Ea a fost adusă într-un sicriu alb şi va fi înmormântată în satul în care a crescut.

Alina Ciucu avea 25 de ani. Tânăra a fost crescută în comuna Ostroveni din judeţul Dolj, de o mătuşă, ea provenind dintr-o familie cu posibilităţi materiale reduse. A făcut şcoala generală în localitate şi liceul la Craiova, plecând în Bucureşti pentru facultate. Aici, ea locuia cu prietenul ei.

Maria Ghinceanu, o mătuşă a fetei, a declarat că Alina era de o frumuseţe ieşită din comun, semănând cu o actriţă de film. Bunicii săi spun că asta a fost soarta, ca tânăra să moară la doar 25 de ani.

Alina Ciucu se afla pe peronul staţiei de metrou Dristor 1, când a fost împinsă din spate de o femeie. A căzut pe sinele metroului. Speriată că trenul urma să ajungă în staţie, fata a vrut să revină pe peron, dar a fost lovită cu piciorul în figură de femeia care o împinsese. Imediat metroul a intrat în staţie şi a lovit-o mortal pe Alina Ciucu.

Femeia care a împins-o pe sine a fugit, dar a fost depistată de poliţişti câteva ore mai târziu în Piaţa Unirii din Capitală. Miercuri, pe numele criminalei a fost emis mandat de arestare pentru 30 de zile. Magdalena Şerban a fost dusă în arestul centrul a Capitalei, dar pentru că s-a simţit rău a fost transferată la Spitalul Penitenciar Jilava.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.