Scandal uriaș în Parlament

Share:

Deputata ALDE Steluţa Cătăniciu susţine că a fost ameninţată de colega sa din USR Cosette Chichirău. Aceasta i-ar fi spus „Vă aştept la metrou!”.

După deputatul PSD Eugen Nicolicea, şi deputata ALDE Steluţa Cătăniciu susţine că a fost ameninţată de colega sa de USR Cosette Chichirău.

Steluţa Cătăniciu a declarat, pentru STIRIPESURSE.RO, că înainte de votul final de miercuri, 13 decembrie, pe legile justiţiei, s-a intersectat cu Cosette Chichirău pe scări. Deputata USR i-ar fi spus „Vă aştept la metrou!”.

„Având în vedere ce s-a întâmplat ieri la metrou, semnificaţia e clară. Nu pot percepe din partea unei femei, nici de la un bărbat sau orice om normal la cap să i se adreseze astfel unui coleg”, a declarat Steluţa Cătăniciu pentru STIRIPESURSE.RO.

Până la ora publicării acestui articol, Cosette Chichirău nu a putut fi contactată pentru a răspunde la acuzaţiile formulate de Steluţa Cătăniciu.

Anterior, în cursul zilei, deputatul PSD Eugen Nicolicea a susţinut că a fost ameninţat de aceeaşi Cosette Chichirău.

„Doamna Cosette Chichirău a venit la mine și mi-a spus că se va ocupa personal ca eu să ajung la pușcărie. Am spus asta ca să rămână pentru stenogramă”, a spus Nicolicea, în plenul Camerei Deputaților.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.