Hilde Brandl pune tunurile pe aleșii PSD și ALDE

0

“Dragi parlamentari PSD-ALDE, de la începutul anului ați făcut tot posibilul pentru a distruge lupta anticorupție din România și pentru a vă salva prietenii și colegii acuzați de fapte de corupție sau de alte fapte asimilate corupției. Am înțeles asta cu toții, încă din ianuarie când ați ieșit cu OUG 13, unul dintre cele mai rușinoase texte din istoria Guvernului României. Acum însă, refuzați dreptul procurorilor de a dispune arestarea preventivă unor persoane care comit infracțiuni precum traficul de persoane, traficul de droguri sau chiar a celor care încalcă regimul armelor.

Domnilor, nu v-ați ascuns niciodată simpatia față de corupți. Dar proxeneții, traficanții de droguri și potențialii teroriști sunt tot de la voi din curte?”, se întreabă Hilde Brandl, președintele Organizației Oamenilor de Afaceri liberali.

“În ultimul deceniu, mii de persoane au fost traficate cu forța în și din România. Au fost bătute, umilite și obligate să facă lucruri inimaginabile. Astăzi, dumneavoastră vă situați de partea proxeneților. În ultimul deceniu, mii de persoane au ajuns victime ale traficanților de droguri. Sunt pline spitalele României de pacienți a căror viață a fost distrusă de droguri. Astăzi, dumneavoastră vă situați de partea traficanților”, spune liderul liberal.

“Legile pe care le-ați votat ieri în Parlament și pe care sunt absolut sigură că nici măcar nu le-ați citit, demonstrează că pentru dumneavoastră schimbarea legilor justiției se reduce exclusiv la protejarea infractorilor, indiferent de acuzația care li se aduce. Ați reușit ca în doar câteva ore să afectați activitatea a două parchete fundamentale pentru România, DNA și DIICOT, instaurând practic un regim prietenos cu infractorii și neprietenos cu victimele infracțiunilor”, afirmă Brandl.

“Dragi parlamentari PSD-ALDE, ați reușit în acest an să distrugeți imaginea României în ochii partenerilor euro-atlantici. Activitatea dumneavoastră este criticată atât de la Bruxelles cât și de la Washington. Ați reușit în acest an să scoateți milioane de români în stradă. Ați ajuns să fiți criticați de profesioniștii din sistemul judiciar. Ați demonstrat că nu aveți nicio limită, nicio jenă și niciun regret. Ce urmează? Să scoateți tancurile în stradă?”, se întreabă Brandl.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.