Pițurcă îl desființează pe Becali

0

Gigi Becali a fost aproape să îl înlocuiască pe antrenorul Nicolae Dică, după înfrângerile consecutive cu CSM Poli Iaşi, Viktoria Plzen şi Astra, meciuri în care FCSB nici măcar nu a marcat.

Victor Pițurcă a dezvăluit că antrenorul de la FCSB a fost aproape să fie dat afară, la finalul lunii noiembrie. „Acum câteva etape știam că se dorea schimbarea lui (n.r. – a lui Nicolae Dică), că a fost schimbat. A câștigat meciurile următoare și a scăpat. Depinde de rezultatele echipei. Vă imaginați că dacă pierde două – trei meciuri nu mai are șanse la campionat și iese din Europa League, va fi foarte greu să rămână”, a spus Victor Pițurcă, într-un interviu acordat Digi Sport.

 Chiar dacă rezultatele l-au salvat pe Dică, Victor Piţurcă nu vede cu ochi buni stilul de lucru al finanţatorului Gigi Becali, care a recunoscut în mai multe rânduri că sunt situaţii în care gestionează alcătuirea echipei.

„Când jucătorii știu cine face echipa, antrenorul nu mai există, vedeți ce s-a întâmplat și la FCSB cu anumiți jucători. Când l-am cunoscut eu (n.r. – pe Gigi Becali), nu știa absolut nimic, dar absolut nimic. Acum… ce să știe acum?!! Că trebuie să joace cutare, să intre cutare… Nu are cum să știe, pentru că el e antifotbal”, a mai spus fostul selecționer.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.