Ana Munteanu a câștigat Vocea României

0

ANA MUNTEANU a câştigat finala Vocea Romaniei 2017, care a avut loc, vineri, cu patru concurenti motivati si dornici sa impresioneze audienta, dar si antrenori pregatiti pentru un spectacol memorabil.

LOCUL 4: ANDRADA CREŢU. LOCUL 3: ZSUZSANA CERVENI. LOCUL 2: MERIEM JANE. LOCUL 1: ANA MUNTEANU.

Andrada Cretu si Adrian Despot, un duet de milioane. Piesa „Fata Verde” a fost alegerea lor, iar publicul i-a aplaudat la scena deschisa. Adrian Despot: „A crescut de la moment la moment. Vreau sa vedeti un om natural!„.

Smiley a ales pentru Ana Munteanu o piesa epica pentru Finala Vocea Romaniei. Concurenta a urcat pe scena alaturi de Marcel Pavel, iar ce a urmat a amutit audienta.

Un moment emotionat la Vocea Romaniei. Zsuzsana Cerveni si Loredana si-au incheiat duetul in genunchi. Reprezentatia lor a fost una extrem de puternica. Loredana Groza: „Esti cea mai minunata vocea pe care am intalnit-o in acesti ani la Vocea Romaniei!„.

„Oameni”, slagarul lui Aurelian Andreescu a fost interpretat intr-o maniera inedita de Meriam Jane. Vocea puternica a concurentei din Echipa Tudor Chirila a ridicat publicul in picioare.

Marea Finala Vocea Romaniei a fost deschisa de cele patru finaliste ale sezonului 7 pe acordurile melodiei „Amazing Grace”. Momentul muzical a fost un omagiu adus Majestatii Sale Regele Mihai I al Romaniei.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.