Larisa Iordache se retrage din gimnatică

Larisa Iordache a venit în cârje la Gala Sportului Dinamovist. Gimnasta a fost urmărită de ghinioane în acest an. Larisa Iordache s-a accidentat înainte de Campionatele Mondiale de la Montreal din luna octombrie. Doctorii au descoperit o ruptură de tendon ahilian la piciorul stâng şi au operat-o la întoarcerea în ţară.

Durerile nu au trecut nici după această intervenţie şi gimnasta a avut nevoie de o nouă operaţie, care a avut loc acum câteva zile.

„Piciorul, din păcate, a cedat din nou, dar nu-mi pierd speranţa. Domnul doctor mi-a spus că mă voi face bine. Am un tendon mai puternic acum, pentru că mi-a luat un pic din muşchiul gambei şi mi-a lipit acolo, ca să fie mai puternic. O să fiu ascultătoare şi voi face recuperare atât cât va trebui. Sper ca totul să meargă uns şi să fie bine”, a declarat Larisa Iordache.

Larisa Iordache nu ştie cât va dura perioada de convalescenţă, dar speră să întoarcă rapid, în sală, la antrenamente.

„Deocamdată mi-am luat o pauză. Pentru psihicul meu această nouă accidentare a picat cam ciudat…  Am fost un pic dezorientată, nici nu ştiam dacă mi se întâmplă cu adevărat sau e doar un vis. Voi reveni în sală cât de repede voi putea pentru a mă antrena”, a spus gimnasta.

Totodată, Larisa Iordache şi-a depus actele pentru renta viageră, începând cu data de 1 ianuarie 2018, pentru o perioadă de şase luni.

Larisa Iordache are 21 de ani. În cariera sa a câştigat 5 medalii de aur, 5 de argint şi 2 de bronz la Campionatele Europene. La mondiale a reuşit să-şi adjudece 2 medalii de argint şi 2 de bronz. La Olimpiada de la Londra a câştigat medalia de bronz cu echipa.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.