Schimb dur de replici între Turcescu și Manda

0

Deputatul PNL Pavel Popescu a cerut, marţi, plenului să suplimenteze bugetul pentru înfiinţarea unui cabinet de psihiatrie de urgenţă, după ce Claudiu Manda (PSD) a criticat amendamentele lui Robert Turcescu (PMP), iar acesta a replicat că şi el poate comenta amendamentele pe care Manda le are cu Lia Olguţa Vasilescu.

„Stimaţi colegi, vă propun tuturor un amendament ad-hoc prin care să suplimentăm bugetul Camerei Deputaţilor cu o sumă care credeţi dumneavoastră de cuvinţă pentru înfiinţarea unui cabinet de psihiatrie de urgenţă. Sincer, ne va ajuta. Nu ştim pe viitor pentru cine ar putea ajuta acest amendament, dar nu cred că vor fi voturi împotrivă, inclusiv pentru cei de la guvernare”, a declarat deputatul PNL Pavel Popescu, în plenul reunit al Parlamentului, în timpul dezbaterilor dedicate legii bugetului de stat pentru anul 2018.

Preşedintele de şedinţă, senatorul PSD Claudiu Manda, a declarat că nu poate să supună la vot solicitarea lui Pavel Popescu pentru că „procedura nu prevede”.

Propunerea lui Pavel Popescu a fost făcută în contextul schimbului de replici dintre senatorul Claudiu Manda (PSD) şi deputatul Robert Turcescu (PMP).

Claudiu Manda a criticat amendamentele susţinute de Robert Turcescu în plenul reunit.

„Dintre cele 76 de amendamente dumneavoastră în calitate de iniţiator aţi suţinut doar 15 prin vot. Sunt în judeţul Constanţa 38 de grădiniţe finanţate prin PNDL şi 15 şcoli”, a spus Manda, după ce Turcescu a terminat de susţinut în plen amendamentele pe care le-a depus la legea bugetului de stat pentru anul 2018.

Replica lui Robert Turcescu nu a întârziat să apară.

„Dumneavoastră ce faceţi, comentaţi amendamentele mele? Vreţi să comentez amendamentele dumneavoastră cu Olguţa (Vasilescu – n.r.)?”, l-a întrebat Turcescu pe Manda.

”Nu am depus niciun amendament”, a precizat Manda, potrivit Mediafax.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.