Schimb dur de replici între Pițurcă și Becali

0

Victor Piţurcă este convins că Gigi Becali nu se pricepe la fotbal şi spune că singurul motiv pentru care a avut succes este faptul că a beneficiat de brandul Steaua.

Victor Piţurcă este sigur că Gigi Becali ar ieşi din fotbal, dacă ar avea parte de o perioadă mai lungă fără vreun succes important.

„S-a supărat că am zis că e antifotbal, că vrea să dea trei milioane pe Băluţă. Dar de ce nu l-a luat când valora 100.000 de euro? Pe Coman de ce nu l-a luat când costa 30.000 euro? Spune că a câștigat bani din fotbal, dar 100% nu e pe plus. Bagi bani şi nu îți dai seama. El a avut șansă să câștige niște bani. Crede că e manager, dar el e anti, anti, anti, anti, anti, antifotbal. Dacă nu câștigă 2-3 ani, se retrage. A avut noroc şi brand. Era cu totul altceva când un jucător era la Steaua, nu la FCSB. Ori dădea chix, ori ajungea cineva”, a spus Victor Piţurcă.

Reacţia lui Victor Piţurcă a venit după ce Gigi Becali i-a cerut să-i demonstreze ce poate: „Să cumpere Dinamo cu un prieten și să demonstreze că poate să facă bani din fotbal! El e priceputul, nu? Acum, poate profita, pentru că Dinamo nu mai face 5 milioane de euro, ci doar două”.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.