Iohannis şi Tudose, mesaje de Crăciun

Share:

Mesaj de Crăciun pentru români a transmis în Ajun şi preşedintele Klaus Iohannis: „Crăciun fericit, oriunde v-ați afla!”.

„De Crăciun gândul ne poartă către casă indiferent cât de departe am fi. Acasă este locul special unde ne regăsim alături de familie, de cei dragi care aduc împlinire şi linişte în vieţile noastre. Să ne bucurăm de aceste momente şi să nu uităm că cel mai frumos dar pe care îl putem face în această perioadă este să ne arătăm aprecierea şi recunoştinţa faţă de cei din jur. Sărbătoarea Naşterii Domnului este un bun îndemn la compasiune şi solidaritate cu cei care au nevoie de sprijinul nostru. Vă doresc un Crăciun fericit oriunde v-aţi afla!”, a transmis preşedintele Klaus Iohannis.

Presedintele Klaus Iohannis a marturisit, intr-o discutie cu jurnalistii, ca va face naveta intre Bucuresti si Sibiu, comparativ cu alti ani. Klaus Johannis şi soţia lui, Carmen, vor petrece alături de cei dragi la casa din Sibiu.

Si premierul Mihai Tudose a postat pe pagina de Facebook un mesaj pentru români cu ocazia Crăciunului.

„Dragi români,

Nașterea Domnului reprezintă un prilej de bucurie pentru noi toți.
În aceste zile de sărbătoare, vă doresc tuturor momente minunate alături de cei dragi și să vă gândiți mereu la ceea ce vă unește!

Crăciun fericit!”, a scris premierul României pe pagina de Facebook.

Premierul Mihai Tudose a decis să petreacă Sărbătorile la Brăila, alături de cei apropiaţi. După câteva zile de linişte premierul se va întoarce însă la lucru.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.