Val de amenzi rutiere în perioada Crăciunului

0

Poliţiştii au dat peste 10.000 de amenzi în perioada Crăciunului, câteva mii fiind pentru încălcarea normelor de convieţuire socială, iar aproape 1.000 de şoferi au rămas fără permis, cei mai mulţi pentru consum de alcool şi pentru viteză excesivă. Potrivit Poliţiei Române, numărul accidentelor rutiere a fost mai mic faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

8.000 de poliţişti au acţionat în perioada 23 – 25 decembrie, la nivel naţional, intervenind la mii de evenimente, dintre care cele mai multe semnalate prin 112.

Poliţiştii au constatat peste 2.000 de infracţiuni, dintre care aproape o pătrime au fost constatate în flagrant delict, iar pentru neregulile constatate poliţiştii au dat peste 10.000 de amenzi, dintre care câteva mii au fost pentru încălcarea normelor de convieţuire socială.

În ceea ce priveşte domeniul rutier, au fost date mii de amenzi privind circulaţia pe drumurile publice, dintre care cele mai multe pentru consum de alcool, viteză şi pentru lipsa anvelopelor de iarnă. De asemenea, aproape 1.000 de şoferi au rămas fără permis, cei mai mulţi pentru consum de alcool şi pentru viteză.

Numărul accidentelor rutiere a fost mai mic faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, precizează IGPR.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.