Liderul USR, atac dur la PSD

Share:

Dan Barna, preşedintele USR, a declarat, miercuri, referitor la proiectul pentru modificarea codurilor penale, iniţiat de social-democratul Cătălin Rădulescu, că singura preocupare a PSD este „rezolvarea unor probleme personale ale oamenilor din camarila” partidului.

„PSD este incapabil să ducă România într-o direcţie de dezvoltare, arătând exact ceea ce ne-a arătat pe tot parcursul anului, că singura preocupare exclusivă şi unică este sabotarea justiţiei şi rezolvarea unor probleme personale ale oamenilor din camarila PSD, începând cu preşedintele Liviu Dragnea. Toate aceste iniţiative pe care le-am văzut de la domnul Rădulescu şi de la ceilalţi parlamentari par să creeze un mecanism prin care furtul din bani publici să devină aproape un exerciţiu tolerabil. Arestul la domiciliu, până în 200.000 de euro pragul la abuzul în serviciu sunt adevărate facilităţi pentru furtul din bani publici”, a declarat Dan Barna, pentru Mediafax.

Deputatul Cătălin Rădulescu, susţinut de 38 parlamentari, a iniţiat un proiect pentru modificarea codurilor penale, fiind propuse mai multe schimbări, cele mai controversate fiind cele referitoare la pragul de 200.000 euro pentru abuzul în serviciu şi nepedepsirea infracţiunilor comise „pentru altul”.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.