Dragnea, noi ironii la adresa lui Iohannis

0

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, este de părere că poporul român trebuie să îşi arate aprecierea şi să ajute la funcţionarea Casei Regale.

„Nevoia de a reglementa funcţionarea Casei Regale ca fundaţie sau altfel de instituţie din punctul meu de vedere este obligatorie. Este o discuţie pe care o vom purta, în mod serios, în februarie în Parlament şi sper şi în societate dacă, cum şi cât statul român trebuie să ajute Casa Regală a României. Este o discuţie foarte sensibilă. Nu sunt monarhist, sunt republican, dar este un simbol de care vrem să avem grijă”, a declarat Liviu Dragnea, la postul de televiziune Antena 3.

Referitor la ipoteză propusă de preşedintele executiv al PSD, Nicule Bădălău, privind convocarea unui referendum pe tema monarhiei, în care poporul român poate fi întrebat dacă vrea republică sau monargie, Liviu Dragnea a răspuns că nu respinge această idee: „Trebuie să ne gândim la ea. Poate că poporul român trebuie să fie chemat să îşi spună punctul de vedere despre acest subiect despre care se vorbeşte de la Revoluţie încoace”.

Întrebat ce părere are despre faptul că președintele României a spus că PSD ar avea o relație suspectă cu Casa Regală, Dragnea a răspuns: „Să mai facă un dosar. Faptul că am fost la Castelul Peleș la funeralii înseamnă că e o relație suspectă? Nici acolo nu aveam voie să mergem? E păcat că a avut o astfel de atitudine”.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.