Becali nu-l împrumută pe Alibec

0

Denis Alibec a avut un 2017 de coşmar, iar în cele 22 de etape de până acum din Liga 1 nu a reuşit să marcheze niciun gol.

Chiar şi aşa pe adresa clubului au venit oferte pentru atacantul de 26 de ani. „Ieri am primit o ofertă pentru Alibec de la o echipă pe care nu are rost să o spun acum. Mi-au oferit un milion de euro să-l las împrumut pentru următoarele 4 luni, dar am refuzat. Chiar dacă echipa respectivă avea şi opţiune de cumpărare în vară, nu am vrut să-l las să plece împrumut! N-am vrut şi gata. Cum să-l împrumut pentru 4 luni cu un milion de euro când eu vreau milioane de euro pe el?!”, a declarat patronul FCSB-ului aflat în vacanţă în Poiana Braşov.

Într-un interviu pentru Telekom Sport şi Marius Şumudică a vorbit despre situaţia lui Alibec. ”Mi-e greu să vorbesc cu Alibec şi îl simt disperat, îl simt disperat şi îmi pare rău pentru el. Eu îl cunosc foarte bine. El pune foarte mult suflet. Într-adevăr în anumite momente greşeşte, greşeşte şi el şi trebuie să înţeleagă că trebuie să se maturizeze pentru că Denis poate ajunge departe. Încă nu e totul pierdut, poate ajunge departe, departe. Nu ştiu ce poate, ce trebuie să facă, dar cu siguranţă FCSB are nevoie de Denis Alibec. Eu am spus tot timpul, Alibec e un jucător pe care nu poţi să nu-l iei, n-ai cum să nu-l iei!”, a declarat Şumudică la Telekom Sport.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.