Argăseală, despre șansele cu Lazio

0

Preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului de fotbal FCSB, Valeriu Argăseală, a declarat, duminică seara, la finalul Galei AFAN, că şansele formaţiei roş-albastre sunt de 50% în dubla cu Lazio Roma din şaisprezecimile de finală ale Europa League, precizând că jucătorii dacă vor performanţă trebuie să privească „spre mai sus”.

„Până la meciul cu Lazio mai avem partea cea mai grea, pregătirea de iarnă. Dar este o partidă pe care o vom trata cu seriozitate. În aceeaşi măsură trebuie să ne gândim că pregătirea acelei duble trebuie să înceapă cu meciul de campionat cu Gaz Metan Mediaş. Cred că şansele sunt 50-50%. Pentru că dacă vrem să facem performanţă în Europa trebuie să avem curaj să privim spre mai sus. După o pregătire foarte bună nu cred că nici noi nu vom fi trataţi ca o echipă cu şansa a doua. Steaua (n.r. – FCSB) nu poate să îşi schimbe opţiunile pentru 2018. Trebuie să îmbrăcăm performanţa în titlu, trebuie să îmbrăcăm performanţa în Europa League şi trebuie să facem totul pentru ca acest campionat să crească”, a spus Argăseală.

Atacantul Denis Alibec, care a traversat o perioadă mai slabă, va rămâne în lotul formaţiei conduse de Nicolae Dică. „Alibec o să meargă în pregătire cu echipa. El este jucătorul Stelei (n.r. – FCSB) şi va merge mai departe în programul echipei. Eu aş dori să pot promite în numele lui că va juca şi va marca, dar cel mai bine ar fi să spună el lucrul ăsta”, a menţionat oficialul FCSB.

În ceea ce priveşte introducerea arbitrajului video (VAR) în Liga I, Valeriu Argăseală a afirmat: „La LPF s-au făcut eforturi pentru a se implementa arbitrajul video. Este adevărat însă că va fi foarte greu la început. În discuţiile pe care le-am avut şi eu în Portugalia, unde acest sistem funcţionează, mi s-a spus că începutul va fi foarte greu. De fapt, se văd şi reacţiile, pentru că nu sunt deschişi chiar toţi cei implicaţi în fotbal pentru a face acest lucru. Dar implementarea la Cupa Mondială din Rusia bănuiesc că va fi un pas foarte important în promovarea arbitrajului video şi în asociaţiile naţionale”.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.