Pedofilul din Capitală este polițist la Brigada rutieră!

Share:

Bărbatul care a agresat sexual doi copii într-un lift din Capitală a fost prins. Acesta este poliţist la Brigada Rutieră şi și-a recunoscut deja fapta. 

Bărbatul reţinut este agent la Poliția Rutieră şi a fost recunoscut chiar de către colegii săi, potrivit România TV. Suspectul a fost audiat toată noaptea și și-a recunoscut fapta. Acesta ar fi, de asemenea, autorul faptelor de pedofilie din 2015.

„Da, este poliţist la Rutieră, au confirmat colegii de acolo, care au analizat imaginile. Clar este poliţist la Brigada Rutieră Bucureşti. Nu ne face cinste aşa ceva”, a declarat Dumitru Coarnă, preşedintele Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual.

Informaţia a fost confirmată şi de purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei: „Persoana aflată la sediul Poliţiei Capitalei este agent de poliţie la Brigada Rutieră”.

Potrivit România TV, suspectul este în vârstă de 45 de ani, este divorţat si are doi copii. Acesta ar locui în oraşul Măgurele, din judeţul Ilfov.

Bărbatul a fost prins luni dimineaţă şi a fost dus la Poliţie pentru audieri.

„La acest moment, la sediul Poliţiei Capitalei se află un potenţial suspect în cazul de agresiune sexuala din 05.01.2018 – un bărbat de 45 de ani. Faţă de acesta se desfăşoară activităţi procedurale prevazute de Codul de procedură penală”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca.

Aproape trei sute de poliţişti au fost mobilizaţi, în ultimele trei zile, pentru căutarea bărbatului care a agresat sexual doi copii în liftul unui bloc din cartierul Drumul Taberei şi au fost date publicităţii imagini cu acesta, suprinse de camarele video din bloc. De asemenea, poliţiştii au găsit şi alte camere de supraveghere care l-au surprins pe bărbat.

Doi copii, de cinci şi nou ani, au fost agresaţi sexual, vineri, în liftul unui bloc din Capitală, incidentul fiind surprins de camerele de supraveghere din lift.

Când au scăpat, copiii au povestit părinţilor ce au păţit, iar aceştia au depus o plângere la Secţia 22 din Capitală.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.