Băsescu îl compară pe Dragnea cu Kim Jong-il

0

Demisia lui Mihai Tudose din funcţia de premier, după conflicte cu Liviu Dragnea, l-a făcut pe fostul şef al statului, Traian Băsescu, să se lanseze într-un atac furibund la adresa preşedintelui PSD.

„Daddy e însetat de putere. Cine nu înţelege, e eliminat. Nici comuniştii nu erau aşa. Daddy e un fel de Kim Jong-un şi trage cu tunul o dată la câteva zile într-un general. Un lider adevărat nu poate fi atât de prost să pună doi care să-l tragă pe sfoară. Să fie atât de tolomac, e incredibil. O bătălie între găşti. Mâine vom vedea leul în raport cu euro, Roborul, companiile nu vor mai face investiţii.

E o situaţie incredibilă pe care a creat-o PSD. Dacă preşedintele vrea şi are determinare în acest sens, Guvernul se va forma într-o săptămână. Doamna Pană are două săptămâni de la demisie şi Klaus Iohanis nu i-a semnat demisia. Nu mai e de joacă. Noi ne jucăm cu Daddy şi aşteptăm să vadă ce mai gândeşte PSD. E un partid inapt pentru guvernare”, a declarat Traian Băsescu, după anunţul demisiei lui Mihai Tudose.

„Dacă PSD pierde guvernarea, Dragnea rămâne fără cap. A doua zi e dat afară de la PSD. Nu am crezut că putem ajunge aici. Are un mod primitiv de a exercita puterea”, a mai spus Traian Băsescu.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.