Băsescu îl compară pe Dragnea cu Kim Jong-il

0

Demisia lui Mihai Tudose din funcţia de premier, după conflicte cu Liviu Dragnea, l-a făcut pe fostul şef al statului, Traian Băsescu, să se lanseze într-un atac furibund la adresa preşedintelui PSD.

„Daddy e însetat de putere. Cine nu înţelege, e eliminat. Nici comuniştii nu erau aşa. Daddy e un fel de Kim Jong-un şi trage cu tunul o dată la câteva zile într-un general. Un lider adevărat nu poate fi atât de prost să pună doi care să-l tragă pe sfoară. Să fie atât de tolomac, e incredibil. O bătălie între găşti. Mâine vom vedea leul în raport cu euro, Roborul, companiile nu vor mai face investiţii.

E o situaţie incredibilă pe care a creat-o PSD. Dacă preşedintele vrea şi are determinare în acest sens, Guvernul se va forma într-o săptămână. Doamna Pană are două săptămâni de la demisie şi Klaus Iohanis nu i-a semnat demisia. Nu mai e de joacă. Noi ne jucăm cu Daddy şi aşteptăm să vadă ce mai gândeşte PSD. E un partid inapt pentru guvernare”, a declarat Traian Băsescu, după anunţul demisiei lui Mihai Tudose.

„Dacă PSD pierde guvernarea, Dragnea rămâne fără cap. A doua zi e dat afară de la PSD. Nu am crezut că putem ajunge aici. Are un mod primitiv de a exercita puterea”, a mai spus Traian Băsescu.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.