Burleanu se vede ca și reales la șefia FRF

0

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat că 182 de membri ai federaţiei şi-au arătat susţinerea să fie reales în funcţie la alegerile din 18 aprilie, iar numărul acestora continuă să crească.

„Vreau să vă mulţumesc tuturor, dragi coechipieri care de vineri, 12 ianuarie, când am anunţat data alegerilor la preşedinţia FRF, şi până azi dimineaţă v-aţi arătat susţinerea pentru mine şi echipa noastră! În doar 14 zile, sunt deja 182 de membri FRF care şi-au arătat susţinerea ca să continuăm împreună! Cele 182 de propuneri de candidatură la preşedinţia FRF venite pe numele meu din partea cluburilor şi asociaţiilor judeţene pe care le reprezentaţi înseamnă pentru mine cea mai bună dovadă că ceea ce am făcut în aceşti patru ani a contat pentru dumneavoastră!

Mă bucur enorm că în ciuda atacurilor şi jignirilor străine de fotbal, în faţa minciunilor care au vrut să ne dezbine, demonstrăm că realitatea este întotdeauna mai puternică decât ficţiunea construită de guralivi şi trompete. Luni, 5 februarie, voi reveni cu o postare legată de numărul propunerilor de candidatură, pentru că acestea continuă să sosească şi vreau să le mulţumesc de fiecare dată tuturor celor care mă susţin”, a scris şeful FRF, pe site-ul său.

Răzvan Burleanu şi-a anunţat deja candidatura pentru un nou mandat la preşedinţia FRF. Bulreanue ste în funcţie din 4 martie 2014, când l-a învins, în turul al doilea, pe fostul arbitru Vasile Avram, cu 113 voturi, din 175 exprimate.

Burleanu ar putea să-l aibă drept contracandidat pe şeful Comisiei Tehnice a UEFA, Ionuţ Lupescu, care a declarat că încă se gândeşte la o eventuală candidatură la preşedinţia federaţiei.

Până în prezent, fostul internaţional Marcel Puşcaş şi-a mai anunţat candidatura la conducerea FRF.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.