Replici dure între Dragnea și Ștefănescu

0

Replici dure între Codrin Ştefănescu şi Liviu Dragnea în ultima şedinţă a PSD, cea în care s-au făcut propuneri pentru noi miniştri din Guvernul Dăncilă.

Scandalul a pornit de la Valentin Popa, propunerea pentru ministerul Educaţiei din partea organizației din Suceava, propunere susținută de liderul PSD Liviu Dragnea, care întorcea astfel serviciul județelor ce l-au susținut în ultimele două Cex-uri. Codrin Ștefănescu a susținut-o pe Ecaterina Andronescu.

Potrivit DC News, între Ștefănescu și Dragnea a avut loc următorul dialog:

Dragnea: Nu îi faci un bine lui Cati (Ecaterina Andronescu -n.r.) cu vorbele astea.

Ștefănescu: De ce îți permiți să mă întrerupi?

Dragnea: Îmi permit pentru că pot.

Ștefănescu: Și eu pot să te întrerup. Pot să spun lucruri nespuse care te întrerup pe tine de tot.

Dragnea: Te întrerup pentru că sunt încă președintele partidului.

Ștefănescu: Încă!

Codrin Ștefănescu a explicat reacţia sa a venit pe fondul supărării că a fost întrerupt.

”Suntem atât de supărați… suntem la o masă social-democrată. Sunt convins că sursele DC News din sală există. De data aceasta am făcut ședința fără să lăsăm telefoanele în cutiile celebre. Nu e prima discuție pe care o are Liviu Dragnea cu noi. Nu este prima discuție, după care ne-am împăcat cu toții. Majoritatea impune minorității. Eu am susținut-o pe Cati Andronescu. Dialogul a fost cam în felul urmator. Probabil discursul meu a fost mai radical. A fost o discuție mai dură, dar nimic special. Nu este un capăt de țară, sunt discuții care se poartă în contradictoriu permanent. Noi care am susținut-o pe Cati, ne supunem majorității. Nu îmi aduc exact aminte dialogul, am fost supărat că m-a întrerupt, m-am enervat. În orice caz, niciodată, nu mergem cu amenințări. La nervi oi fi spus și eu ceva”, a declarat Codrin Ștefănescu la Antena 3.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.