Incendiu cumplit la o garsonieră din Hunedoara

0

Un incendiu puternic a izbucnit, marţi după-amiază, într-o garsonierăă din municipiul Vulcan, judeţul Hunedoara, iar din cauza fumului gros 35 de persoane, între care 20 de copii, au fost evacuate. Pentru că aveau simptomele unor intoxicări, şase copii şi patru femei au fost duşi la spital.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara, pompierii de la Lupeni au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o garsonieră din municipiul Vulcan.

„Arderea s-a propagat la izolaţia exterioară a blocului, generând o cantitate mare de fum. Ajunşi rapid la locul în care se dezvolta incendiul, pompierii au decis evacuarea de urgenţă a 35 de persoane, dintre care 20 sunt copii. Concomitent cu această operaţiune a fost dezvoltat dispozitivul de stingere în scurtă vreme pompierii reuşind să stopeze propagarea incendiului”, au transmis reprezentanţii ISU Hunedoara.

Pentru că aveau simptomele unor intoxicări uşoare cu fum, şase copii şi patru femei au fost transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe Vulcan.

Echipajele de pompieri au intervenit cu trei autospeciale de stingere, trei ambulante, două autoscări şi o ambulanta SAJ.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.