Băsescu îl avertizează pe Dragnea

Fostul preşedinte Traian Băsescu atrage atenţia că decizia de renunţare a membrilor Executivului la SPP nu va avea un deznodământ bun pentru liderul PSD, Liviu Dragnea.

„După o “indelungată” cooperare cu SPP-ul , care nu a durat decât 24 ore, Viorica Vasilica Dancilă a decis sa renunţe la protecţia legal asigurată de aceasta instituţie .

Evident, Vasilica a fost doar executantul unei dispoziţii a lui Daddy, dispoziţie argumentată cu bârfe de partid. Acest episod ne demonstreaza cum se va desfasura guvernarea Vasilicăi.

Daddy ordona ,Vasilica execute. De fapt, Dragnea începe să construiască instituţii paralele cu cele legale pentru a putea controla tot ce mişcă în guvern şi în alte instituţii ale statului. În această strategie, un pion important este altă supusă din Videle, Carmen Dan. În final, lucrurile vor ieşi prost, tare prost…Daddy”, scrie Băsescu pe Facebook.

Fostul preşedinte face şi unele precizări:

1.SPP este institutie care face parte din sistemul de aparare.
2.Masura îndepartarii SPP de la îndeplinirea misiunii de protecţie a demnitarilor ,in baza unor barfe de partid este ilegală si da o lovitură unei componente a sistemului national de aparare.
3.Este exclus ca ofiţeri SPP să fi facut rapoarte care să vizeze altceva decat inccindente de securitate la adresa demnitarului dacă au existat .
4.Transferul responsabilităţii asigurarii protectiei demnitarilor către jandarmerie este illegal ,jandarmeria neavand prin lege astfel de misiunii .
5.Ofiterii Jandarmeriei nu au competenţa profesională si nici antrenamentul necesare protecţiei demnitariilor.
6.Jandarmeria nu dispune de mecanismele si logistica necesare misiunii de protectie a demnitariIlor.
7.Atenţie domnule Comandant al Jandarmeriei Române: protecţia demnitarilor înseamnă mult mai mult decât paza demnitarilor.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.