Halep, refuzată de Adidas

0

Simona Halep a încheiat contractul cu Adidas la finalul anului 2017 şi nu a semnat de atunci cu nici o firmă de echipament sportiv. Acum câteva zile, reprezentanţii româncei au contactat brandul german.

Simona Halep le-a cerut nemților de la Adidas două milioane de euro pe an pentru a semna un nou contract, dar aceștia au refuzat. Conform informaţiilor apărute în presa din Australia, cei din echipa Simonei Halep au reluat la începutul anului discuţiile cu Adidas, însă firma de echipament sportiv îşi împărţise deja bugetul pentru anul în curs.

„Când au văzut că nu găsesc un angajament la nivelul celui cerut de la Adidas, cei din echipa Simonei s-au întors la producătorul german, căutând o soluţie de mijloc. Dar nu a mai fost posibilă o colaborare, Adidas alocând deja bugetul pentru 2018”, notează 24australia.xyz.

La Melbourne , Simona Halep a fost primul număr unu mondial din istorie care a evoluat cu un echipament fără sponsor în era Open.

El Pais scrie că staff-ul managerial al Simonei Halep negociază cu Nike, companie care i-a oferit sportivei noastre un contract în valoare de 1,3 milioane de euro pe an. În paralele, se negociază şi cu Asics, Lacoste și K-Swiss.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.