Pantilimon revine la Watford

Costel Pantilimon revine la Watford după ce împrumutul la Deportivo la Coruna n-a avut prea mult succes. Internaţionalul român începuse bine, dar a ajuns ulterior rezervă din cauza erorilor pe care le-a făcut. Presa britanică scrie însă Watford l-ar putea vinde imediat pe Pantilimon la Nottingham Forrest.

Florin Andone rămâne singurul român de la Deportivo. Site-ul alineacionesliga.com anunţă că portarul de 30 de ani şi-a luat rămas bun de la colegi şi va reveni în Premier League, la Watford. Pantilimon a fost împrumutat de La Coruna la începutul sezonului şi a avut un start destul de bun. Pe parcurs, portarul român a făcut însă mai multe erori şi a ajuns rezervă.

Nici la Watford nu va avea o misiune prea uşoară. Echipa engleză se bazează în continuare pe veteranul Gomes, în timp ce Karnezis este a doua variantă de portar. Watford îl mai are în lot şi pe austriacul Bachmann, astfel încât Pantilimon ar fi în cel mai fericit caz abia a treia variantă. Totuşi presa engleză scrie că Pantilimon va fi vândut zilele acestea către Nottingham Forrest.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.