Becali contratacă în războiul cu Armata

0

Gigi Becali a decis să contraatace dur în procesul în care Clubul Sportiv al Armatei Steaua îi solicită despăgubiri de 37 de milioane de euro.

Tribunalul Bucuresti a respins acum cateva zile solicitarea facuta de FCSB de a se lua in calcul prejudiciul solicitat de CSA doar pe perioada 2011-2014, astfel ca Gigi Becali a facut un nou demers in instanta. Astfel, finantatorul a cerut o noua evaluare a marcilor detinute de CSA Steaua, dorind sa arate ca acestea nu valoareaza 37 de milioane de euro.

„Noi am cerut expertiza sa vedem cat au produs cu toate cele sapte marci, la handbal, la volei. Le dau dublu fata de cat au produs! Intr-un an au produs 12 euro, in alt an 8.000 de euro, iar in alt an 12.000 de euro. Stiu lucrurile astea din dosarul facut de Corpul de Control al MApN. Ei, in total, in trei ani, au castigat 20.012 euro”, a spus Gigi Becali.

„Ei au luat contabilitatea noastra de pe site-ul Ministerului de Finantate. Au pus doar veniturile, nu si cheltuielile. Au zis ca toate veniturile Stelei din ultimii 10 ani sunt ale lor”, a mai spus Gigi Becali.

Tribunalul Bucuresti a respins cererea facuta de avocatii FCSB, care solicitau ca prejudiciul luat in calcul in acest proces sa fie doar pentru perioada 2011-2014. In aceste conditii, prejudiciul luat in calcul va fi cel din perioada 2004-2014, pe care CSA Steaua l-a evaluat la 36,8 milioane de euro.

Urmatorul termen a fost stabilit pentru data de 7 martie.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.