Reprezentanții Comisiei de la Veneția, la Parlament!

0
 
Deputatul USR Stelian Ion a susţinut, marţi, că preşedintele Comisiei juridice, Eugen Nicolicea, a avut o întâlnire cu reprezentanţi ai Comisiei de la Veneţia.

„Am aflat indirect în motivarea pe care a spus-o colega noastră la începutul şedinţei Comisiei juridice că se contramandează această şedinţă pentru că preşedintele Comisiei juridice, domnul Eugen Nicolicea, stă de vorbă cu reprezentanţii Comisiei de la Veneţia şi iată cum aflăm noi pe căi indirecte lucruri foarte, foarte importante pentru activitatea Parlamentului şi care sunt de interes naţional. (…) Nu ştim dacă au venit din proprie iniţiativă sau dacă au fost invitaţi, atâta vreme cât nu am ştiut nici măcar că există o asemenea delegaţie astăzi în Parlamentul României”, a declarat Stelian Ion la Parlament.

El a afirmat că, cel mai probabil, discuţiile ar viza legile Justiţiei şi propunerile de modificare a codurilor penal şi de procedură penală.

Stelian Ion a arătat că ar trebui să existe şi o discuţie a reprezentanţilor Comisiei de la Veneţia cu parlamentarii Comisiei juridice.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.