Ponta, un nou atac la adresa lui Dragnea

0

Fostul premier Victor Ponta, deputat independent, afirmă că, prin efectele produse de aplicarea Legii salarizării şi a măsurilor fiscale aprobate de coaliţia de guvernare, „PSD-ul confiscat de Dragnea (…) distruge tot ce a reuşit această ţară în ultimii şase ani şi ne aduce înapoi la anul 2010”.

„In 2010 ( cand s-au taiat salariile si pensiile ) oamenii nu s-au revoltat pentru ca li s-a spus ca asta e singura solutie la criza economica. Au strans din dinti si l-au taxat pe Basescu cu prima ocazie – la referendumul din 2012 si apoi la alegerile locale si parlamentare.

Guvernul USL pe care l-am condus nu doar ca a redat salariile si pensiile dinainte de 2010 dar a si relansat economia si a reparat gravele derapaje sociale! Asa am ajuns in 2015 sa avem crestere economica sanatoasa, mediu economic stabil si predictibil si cresteri sustenabile de venituri!

A venit anul 2017 – Acum situatia e diferita.
– Oamenii au fost mintiti ca salariile lor vor creste cu 25 % – minciuna !
– Oamenii au fost mintiti ca nu vor scadea salariile prin transferul contributiilor – minciuna!
– Investitorii au fost mintiti ca impozitul pe dividende va scadea de la 5% ( cat facuse Guvernul Ponta) la 0% – minciuna , acum practic este 15%
– Personalul din sanatate a fost mintit ca nu va mai plati impozit – minciuna!
– cei din IT au fost mintiti ca nu le vor scadea veniturile dupa trecerea contributiilor la angajat – minciuna!
– Profesorii au fost mintiti ca vor avea la dispozitie banii cuveniti din titluri executorii – minciuna!
– Cei care aveau de recuperat taxa auto au fost mintiti ca vor primi banii – minciuna!
– pensionarii au fost mintiti ca vor avea o viata mai buna si acum vad ca toate preturile la alimente, medicamente si intretinere au explodat!

(…) PSD-ul de azi confiscat de Dragnea Mincinosul si Cartelul lui de hoti si impostori distruge tot ce a reusit aceasta tara in ultimii 6 ani si ne aduce inapoi la anul 2010!”, a declarat Victor Ponta într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Fostul premier susţine, totodată, că ştie că „membrii simpli ai PSD nu au acum puterea să schimbe ceva”.

„Ştiu că cei din conducerea actuală preferă fie să stea scârbiţi deoparte, fie să primească pomană o funcţie de la Daddy care să le asigure maşină, birou şi secretară în schimbul rolului jenant de figurant în această piesa tristă! Eu însă am datoria să construiesc alternativa pentru cei care nu pot fi nici cumpăraţi, nici ameninţaţi de Dragnea Mincinosul – pentru toţi cei care cred că nu trebuie să ne întoarcem la anul 2010 doar schimbând numele de Băsescu cu numele de Dragnea – pentru toţi cei care nu acceptă ca PSD să fie noul PDL!”, conchide Ponta.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.