Șumudică părăsește Cupa Turciei

Tehnicianul român s-a arătat dezamăgit la conferința de presă de la finalul meciului că a ratat şansa de a merge în „careul de aşi” al Cupei. Kayserispor se află pe locul 5 în campionat, cu 34 de puncte după 20 de etape, la trei puncte în spatele lui Beşiktaş şi nouă în urma liderului Istanbul Basaksehir.

Dacă în campionat, Kayserispor se află pe locul 5 în campionat, cu 34 de puncte după 20 de etape, la trei puncte în spatele lui Beşiktaş şi nouă în urma liderului Istanbul Basaksehir, lucrurile nu stau la fel de bine în Cupa Turciei, unde trupa lui Marius Șumudică a fost eliminată în sferturile de finală de Akhisar Belediye.

Kayserispor a fost eliminată în sferturile de finală de Akhisar Belediye. Învinsă cu 0-1 în turul din deplasare, echipa lui Şumudică a reuşit doar un egal în retur, 2-2. Antrenorul român a trăit la maximum meciul şi la final a răbufnit. „Sunt atât de deprimat, dar am totuși o nelămurire. Toată lumea înțelege fotbalul în Turcia și respect chestia asta. Sunt convins că nimeni nu ar fi spus nimic dacă eram eliminați de Vanspor sau de Yada Eyupspor. Au fost echipe mari eliminate înaintea noastră. Am realizat mai mult decât am făcut-o anul trecut. Suntem pe locul 5 în campionat. Avem un obiectiv în campionat, tragem din greu să-l îndeplinim și pentru asta lucrăm din greu”, a spus Marius Șumudică.

Tehnicianul român este de părere că trupa lui a realizat mult mai mult decât în sezonul precedent și cu toate acestea pretențiile continuă să fie foarte mari. ”Este foarte dificil să câștigi atât Cupa, cât și campionatul, mai ales pentru o echipă care sezonul trecut a terminat pe locul 15. Nu am o baghetă magică. Când am venit aici, mi-am propus să practicăm un fotbal plăcut ochiului. Apoi ne-am schimbat obiectivul de pe o zi pe alta. Mi-am setat propriul meu obiectiv, de-a termina printre primele 8. Acum vrem să rămânem pe locul 5. Dacă realizăm asta va fi un sezon minunat. Îmi cer scuze dacă fanii vor mai mult”, a mai zis ”Șumi-gol”.

Kayserispor se află pe locul 5 în campionat, cu 34 de puncte după 20 de etape, la trei puncte în spatele lui Beşiktaş şi nouă în urma liderului Istanbul Basaksehir.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.