Dică, dezamăgit de jocul FCSB

0

Antrenorul formaţiei FCSB, Nicolae Dică, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că fotbaliştii criticaţi de finanţatorul Gigi Becali după meciul cu Gaz Metan Mediaş din etapa precedentă ştiau că se poate întâmpla acest lucru atunci când au evoluţii slabe.

„Am avut o discuţie cu jucătorii care au fost criticaţi… Ei când au semnat cu Steaua (n.r. – FCSB) ştiau unde vin. Ştiau că dacă vor fi şi meciuri când nu vor avea evoluţii bune vor fi criticaţi de patron. Acum cred că trebuie să fie puternici şi să treacă peste aceste momente. Să aştepte jocul următor şi să aibă evoluţii bune. Dacă vor juca bine cu siguranţă patronul va spune despre ei că merită nu ştiu câte milioane”, a afirmat Dică.

Tehnicianul a adăugat că şi el a fost dezamăgit de jocul formaţiei sale de la Mediaş. „Au fost critici normale pentru că şi eu am fost dezamăgit după jocul cu Mediaş. Nu am jucat ceea ce trebuia să jucăm. Dar a trecut, important e că am luat cele 3 puncte, acum ne gândim la meciurile următoare”, a precizat Nicolae Dică.

Echipa de fotbal FCSB a învins cu 2-1, în deplasare, formaţia Gaz Metan Mediaş, la 3 februarie, în etapa a 23-a a Ligii I. După meci, finanţatorul FCSB, Gigi Becali, i-a criticat într-o emisiune televizată pe fotbaliştii Ionuţ Larie, Dragoş Nedelcu şi Dennis Man.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.