Dragnea nu știe nimic de achizițiile fiului său de la Tel Drum

Share:

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat, vineri, că nu avea cunoştinţă despre achizițiile pe care intenționa să le facă fiul lui de la Tel Drum. „Dar de ce trebuia să-mi comunice mie? Ce, DNA acuma pregătește să intre și în familie să înțeleg? E atât de disperat DNA încât vă pune să puneți întrebările astea? Are nevoie de alte informații? Poate să mă cheme”, a continuat liderul social-democrat, ca reacţie la dezvaluirile făcuta de Rise Project joi.

Liviu Dragnea a spus că nu știe despre achizițiile făcute de fiul său de la firma Tel Drum.

”Nu stiu. De ce trebuia să-mi comunice mie? Ce, DNA acuma pregătește să intre și în familie să înțeleg? Eu inteleg ca o firma a facut achizitii de la o firma, nu fiul meu. Eu nu am nicio legătură cu firma Tel Drum. Din câte știu eu, el nu e nici director, nici administrator, nu are nicio funcție executivă acolo, dar nu contează”, a fost răspunsul iritat al lui Liviu Dragnea.

Liderul PSD i-a atacat apoi pe jurnalistii care insistau pe acest subiect.

„E atat de disperat DNA ca va pune sa puneti intrebarile astea? Sa ma cheme. Nu va da DNA-ul tot felul de informatii pe surse? Luati-le de acolo”, a mai spus Dragnea.

Potrivit Rise Project, Stefan Valentin Dragnea, fiul liderului PSD, a cumparat prin intermediul firmei Zooveg 2010, asa cum arata dosarul de insolventa a Tel Drum, patru proprietăţi care alcătuiesc împreună un domeniu total de 3,9 ha, la intrarea în Turnu Măgurele. Toate l-au costat pe Dragnea Junior aproape 106.000 euro (493.601,36 lei). Tranzacția a avut loc pe 9 ianuarie, adică înainte ca Tel Drum să ceară intrarea în insolvenţă.

Potrivit Rise Project, Stefan Valentin Dragnea, fiul presedintelui PSD, detine 70% din actiunile firmei Zooveg 2010.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.