CExN al PSD, convocat miercuri

0

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anunțat vineri că miercuri va avea loc un nou CEx, după ce luni va avea loc o reuniune a Biroului Permanent Naţional al partidului. Întrebat dacă în şedinţă se va discuta şi despre schimbarea din funcţie a domnilor Niculae Bădălău şi Codrin Ştefănescu, Liviu Dragnea a avut o ieşire nervoasă: „Eu nu-mi dau seama ce se întâmplă cu proştii aştia care tot anunţă lucruri că se întâmplă în PSD şi ulterior nu se întâmplă”. 

„Mă obligaţi să fac ceea ce nu am făcut niciodată, să anunţ public înainte de a da anunţul. Dar o să cer scuze tuturor colegilor mei, ca să nu mai alergaţi după mine. Comitetul Executiv Naţional o să-l facem miercuri. Imediat cum termin conferinţa de presă o să plece anunţul către membrii CExN. Luni o să facem un Birou Permanent Naţional”, a anunţat Liviu Dragnea, la Parlament, după şedinţa Birourilor reunite.

Întrebat dacă în viitorul CEx se va discuta şi despre schimbarea domnilor Niculae Bădălau şi Codrin Ştefănescu, Liviu Dragnea a răspuns nervos: „Nu. Continuă seria de fake news. Eu nu-mi dau seama ce se întâmplă cu proştii aştia care tot anunţă lucruri că se întâmplă în PSD şi ulterior nu se întâmplă. Nu au ajuns la un moment dat la un nivel în care realizează că se fac de râs”.

Întrebat la cine face referire, liderul PSD a spus: „văd doar surse şi site-uri obscure. Am văzut şi oameni pe care îi citeam, îi urmăream care se lasă păcăliţi”.

Liderul PSD a menţionat, referindu-se la faptul că Nicolae Bădălău nu mai este vicepreşedinte al Senatului, că a fost vorba de doar un vot. „La noi în partid şi la noi în Senat şi în Cameră se întâmplă votul, votul niciodată nu e o execuţie”, a spus Dragnea.

Întrebat dacă Niculae Bădălău va fi menţinut în funcţie, Dragnea a comentat scurt „dacă vrea să rămână, eu nu am nicio problemă”.

Presa anunţa zilele trecute că pedintele PSD, Liviu Dragnea, vrea să-l schimbe pe Niculae Badalau din funcţia de preşedinte executiv. Surse citate de HotNews.ro declarau că Dragnea nu-i iarta pozitionarea de partea lui Mihai Tudose in timpul conflictului cu fostul premier si scrisoarea deschisa in care a denuntat „suspendarea democratiei interne”.

Alti lideri importanti ai PSD pe care Dragnea ar intentiona sa-i puna in discutie pentru pozitiile lor ar fi Marian Oprisan si secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.