Kelemen Hunor crede că opoziția s-a „destrămat”

0

Kelemen Hunor, preşedintele UDMR, a afirmat vineri că se pare că perioada de garanţie a unui Guven în România este de şase luni, motiv pentru care nu există niciun proiect după care se poate ghida ţara. Liderul UDMR crede că opoziţia s-a „destrămat” şi nu poate propune comunităţii maghiare altceva decât să nu voteze propunerile Guvernului.

Kelemen Hunor a afirmat, la Forumul Reprezentanţilor Maghiari din Bazinul Carpatic, că se pare că perioada de garanţie a unui Guvern în România este acum de şase luni şi, în acest sens, este aproape imposibil să se contureze o politică consecventă.

„Nu există niciun obiectiv elocvent şi niciun proiect după care s-ar putea ghida ţara”, a arătat preşedintele UDMR, referindu-se la situaţia politică actuală din România, potrivit unui comunicat.

Kelemen Hunor a susţinut că opoziţia s-a destrămat şi  că cel mai mare partid de opoziţie, Partidul Naţional Liberal (PNL), s-a transformat într-un partid ultra-naţionalist şi anti-maghiar, despre Partidul Mişcarea Populară (PMP) nu se pot spune multe lucruri noi, cât despre USR, însă, putem să intuim ideologia pe care o reprezintă.

„Opoziţia de astăzi nu poate propune comunităţii maghiare altceva decât să nu voteze propunerile Guvernului”a precizat preşedintele UDMR, Kelemen Hunor.

„Astăzi, România se confruntă cu momente interesante, iar UDMR consideră acest lucru o provocare”, a mai spus preşedintele Uniunii, adăugând că, în 2017, Uniunea s-a bazat pe o iniţiativă la dialog, iar în 2018 încearcă să acţioneze în aceeaşi manieră.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.